← Zpět do e-shopu

Hovězí maso mladý býk – jalovice ve čtvrtích

185.00

  • Cena: uvedená cena za 1 kg JUT (s kostí) bez DPH
  • hmotnost 1/2 JUT: od 120 kg do 175 kg
  • Minimální odběr: podélná 1/2 JUT
  • Doba zrání jatečných čtvrtí před prodejem: dva až tři týdny
  • Úprava: jatečné tělo dodáváme též vykostěné (včetně nařezaných kostí), vakuově balené po jednotlivých svalových partiích (šálech)

Mladý býk

Veškeré naše maso prochází procesem přirozeného zrání, během kterého dochází k rozvoji jeho unikátních vlastností. První etapou je metoda suchého zrání po dobu 2 - 3 týdnů ve čtvrtích, kdy maso získává svoji specifickou vůni, křehkost a výjimečnou chuť. Po rozbourání, se jednotlivé masné partie vakuově balí. Nastupuje fáze mokrého zrání, kdy se kvalitativní vlastnosti masa dále zlepšují.

Další informace

Hmotnost 120 kg

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Hovězí maso mladý býk – jalovice ve čtvrtích“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

0
    0
    Košík
    Košík je prázdnýZpět do Obchodu