← Zpět do e-shopu
Hovězí maso mladý býk – jalovice ve čtvrtích
185.00Kč
- Cena: uvedená cena za 1 kg JUT (s kostí) bez DPH
- hmotnost 1/2 JUT: od 120 kg do 175 kg
- Minimální odběr: podélná 1/2 JUT
- Doba zrání jatečných čtvrtí před prodejem: dva až tři týdny
- Úprava: jatečné tělo dodáváme též vykostěné (včetně nařezaných kostí), vakuově balené po jednotlivých svalových partiích (šálech)
Mladý býk
Veškeré naše maso prochází procesem přirozeného zrání, během kterého dochází k rozvoji jeho unikátních vlastností. První etapou je metoda suchého zrání po dobu 2 - 3 týdnů ve čtvrtích, kdy maso získává svoji specifickou vůni, křehkost a výjimečnou chuť. Po rozbourání, se jednotlivé masné partie vakuově balí. Nastupuje fáze mokrého zrání, kdy se kvalitativní vlastnosti masa dále zlepšují.
Další informace
Hmotnost | 120 kg |
---|
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.